Coronavirus în lume LIVE UPDATE 13 iunie: Noul coronavirus a suferit mutaţii importante. Peste 425.000 decese la nivel global

  • Până acum, în lume au fost raportate peste 7.632.000 cazuri de coronavirus
  • Numărul deceselor trece de 425.000, potrivit Universităţii Johns Hopkins
  • Un experiment arată că noul coronavirus a evoluat pentru a infecta mai uşor celulele umane
1439 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 13 iunie: Noul coronavirus a suferit mutaţii importante. Peste 425.000 decese la nivel global

Coronavirus în lume LIVE UPDATE

Oficial american: Un tratament pentru Covid-19 ar putea apărea înaintea unui vaccin

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din Statele Unite, a declarat că este foarte posibil ca un tratament pentru Covid-19 să apară înainte de un vaccin, scrie CNN.

Un experiment arată că noul coronavirus a evoluat pentru a infecta mai uşor celulele umane

Un grup de cercetători din Florida au realizat un experiment din care rezultă că noul coronavirus a suferit mutaţii care l-au făcut să infecteze mai uşor celulele umane, scrie CNN.

Guvernul francez va ridica restricţiile de călătorie pentru persoanele din UE

Guvernul francez va ridica restricţiile de călătorie impuse în contextul pandemiei de Covid-19 începând cu 15 iunie, au declarat ministrul de interne Christophe Castaner şi ministrul de externe, Jean-Yves Le Drian, scrie CNN.

Soţia preşedintelui Ucrainei este infectată cu noul coronavirus

Preşedinţia a anunţat că şi Zelenski a fost supus unui test pentru Covid-19 şi rezultatul său a fost negativ.

Conform constituţiei ucrainene, preşedintele nu îşi poate delega puterile nimănui şi nu au fost prevăzute situaţii de auto-izolare şi carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici