CORONAVIRUS. Autorităţile britanice impun noi restricţii. Cetăţenilor din anumite zone le este interzis să meargă în vizite la rude sau prieteni

  • Noile reguli afectează oamenii din Greater Manchester, estul Lancashire şi unele zone din West Yorkshire.
  • “Creşterea numărului de infecţii este cauzată de faptul că oamenii îşi vizitează rudele sau prietenii”, spun autorităţile britanice.
  • Marea Britanie are cel mai mare număr de decese Covid-19 din Europa, depăşind Italia şi Spania, în primul val al pandemiei.
1884 afișări
Imaginea articolului CORONAVIRUS. Autorităţile britanice impun noi restricţii. Cetăţenilor din anumite zone le este interzis să meargă în vizite la rude sau prieteni

Coronavirus: Autorităţile britanice le-au interzis englezilor din nordul Angliei să meargă în vizite la rude sau prieteni

Milioane de englezi din unele zone din nordul Angliei se confruntă acum cu noi restricţii de deplasare. După ce a crescut numărul de cazuri cu Covid-19, autorităţile au decis să interzică deplasarea între gospodării, aşadar, englezii nu mai au voie să meargă în vizită la prieteni sau rude, scrie BBC.

Noile reguli, care au intrat în vigoare la miezul nopţii, afectează oamenii din Greater Manchester, estul Lancashire şi unele zone din West Yorkshire.

“Creşterea numărului de infecţii este cauzată de faptul că oamenii îşi vizitează rudele sau prietenii”, a declarat pentru BBC, Secretarul de Stat pentru Sănătate. De asemenea, guvernul a interzis ca membrii a două gospodării diferite să se întâlnească în pub-uri şi restaurante.

Schimbările au loc în timp ce comunităţile musulmane se pregătesc să sărbătorească Eid al-Fitr în acest weekend. Sunt aproape patru săptămâni de când restricţiile au fost relaxate în toată Anglia.

Marea Britanie are cel mai mare număr de decese Covid-19 din Europa, depăşind Italia şi Spania, în primul val al pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici