Numărul deceselor în 24 de ore în Italia se menţine la sub 500  Coronavirus în lume LIVE UPDATE 23 aprilie. Suedia nu renunţă la libertate, chiar dacă numărul morţilor creşte alarmant. Italia este pe o pantă descendentă

5463 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 23 aprilie. Suedia nu renunţă la libertate, chiar dacă numărul morţilor creşte alarmant. Italia este pe o pantă descendentă

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 23 aprilie. Suedia nu renunţă la libertate, chiar dacă numărul morţilor creşte alarmant. Experţii spun că se apropie o criză alimentară globală

Numărul deceselor în 24 de ore în Italia se menţine la sub 500

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 2.646 de noi cazuri confirmate şi 464 de decese, potrivit Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de cotidianul Corriere della Sera.

Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 57.576. În prezent, în Italia sunt 106.848 de persoane care au coronavirus.

Preşedinţia Franţei a anunţat când şi cum vor reveni elevii la şcoală

Revenirea elevilor în şcoli după suspendarea restricţiilor antiepidemice se va face pe bază de voluntariat, a comunicat joi Preşedinţia Franţei, după o reuniune a preşedintelui Emmanuel Macron cu unii primari.

Opt feline de la Zoo din Bronx, New York, testate pozitiv cu coronavirus

Şapte feline de la Grădina Zoologică din Bronx au fost infectate cu noul coronavirus, pe lângă tigrul infectat la începutul lunii, au anuntat reprezentanţii instituţiei.
 
Germania este la începutul crizei de coronavirus, anunţă Angela Merkel
 
Într-o adresare făcută către Bundestag, Merkel le-a spus parlamentarilor: „Vom trăi cu acest virus pentru multă vreme”. De asemenea, ea a promis să sporească în continuare testarea virusului: „Testarea, testarea, testarea este calea de urmat”, a spus cancelarul german.

Restricţiile din Marea Britanie vor continua cel puţin până la finalul anului

Consilierul principal al guvernului a declarat că Marea Britanie va trebui să trăiască cu unele restricţii sociale cel puţin până la finalul anului. Chris Whitty a spus că este „total nerealist” ca englezii să se aştepte ca viaţa să revină brusc la normal în curând. El a adăugat că „pe termen lung” soluţia ideală ar fi „un vaccin extrem de eficient” sau medicamente care să trateze boala cu succes. El a avertizat însă că şansa de a găsi aceste soluţii miraculoase în următorul an calendaristic este „incredibil de mică”.

Parcuri pline în Suedia în cea mai NEAGRĂ zi de pandemie: record de morţi şi îmbolnăviri

Suedia nu renunţă la libertate, chiar dacă înregistrează tot mai multe cazuri de COVID-19. Miercuri a fost cea mai neagră zi de pandemie: 172 de persoane au decedat, iar 682 au fost diagnosticate cu virusul ucigaş. Cu toate astea, parcurile din Stockholm erau pline. Oamenii au profitat de vremea frumoasă şi nu au ţinut nicio distanţare socială.
 
New York Times: Experţii spun că se apropie o criză alimentară globală
 
Lumea nu s-a confruntat niciodată cu o urgenţă de foame ca aceasta, spun experţii, care sunt de părere că s-ar putea dubla numărul de persoane care se confruntă cu foametea acută, ajungând la 265 milioane până la sfârşitul acestui an, scrie New York Times.
 
Două pisici din New York sunt primele animale de companie infectate cu COVID-19 în SUA
 
Două pisici din New York au fost infectate cu noul coronavirus, au anunţat miercuri oficialii federali. Ambele au avut simptome respiratorii uşoare şi se aşteaptă să se recupereze complet, anunţă CNN.
 
Spania returnează Chinei pentru a doua oară kituri de testeare COVID-19 defecte
 
Spania a returnat kiturile de testare a coronavirusului comandate din China pentru a doua oară, după ce a anunţat că şi al doilea lot este de asemenea defect, potrivit Daily Mail.
 
Primarul din Las Vegas vrea să deschidă cazinourile şi să lase numărul infecţiilor să determine care dintre ele trebuie să fie închise
 
Primarul din Las Vegas, Carolyn Goodman, consideră că întreprinderile din oraş care doresc să se redeschidă ar trebui să poată - în acest fel, acele companii care vor deveni focare pot fi închise din nou la o dată ulterioară, potrivit Business Insider.
 
SUA a depăţit 47.000 de decese cauzate de coronavirus, după o creştere record înregistrată în ziua precedentă
 
Decesele cauzate de coronavirus din SUA au atins miercuri 47.000, după după o creştere record în ziua precedentă, potrivit unui raport al Reuters.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici