Coronavirus în lume LIVE UPDATE 26 decembrie. Noua tulpină a coronavirusului identificată în Regatul Unit este „cu 50% până la 74%” mai contagioasă”

  • Noua variantă a coronavirusului detectat în Regatul Unit este într-adevăr „cu 50% până la 74%” mai contagioasă, potrivit unui studiu.
  • Papa Francisc a transmis un mesaj în ziua de Crăciun
  • Joe Biden îşi petrece ziua acasă la Delaware şi nu participă la evenimente publice
407 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 26 decembrie. Noua tulpină a coronavirusului identificată în Regatul Unit este „cu 50% până la 74%” mai contagioasă”

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 26 decembrie. Noua tulpină a coronavirusului identificată în Regatul Unit este „cu 50% până la 74%” mai contagioasă”

 

Noua variantă a coronavirusului detectat în Regatul Unit este într-adevăr „cu 50% până la 74%” mai contagioasă,” potrivit unui studiu britanic, publicat online joi, 24 decembrie, relatează Le Figaro.
 
  • Noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie a apărut şi în Germania  

 

  • Papa Francisc: Vaccinul să ajungă la cei care au reală nevoie 
 
  • Crăciun încărcat în SUA, cu Guvernul aproape de încetarea activităţii şi ajutorul anti-COVID incert
 
  • O asistentă medicală, María Irene Ramirez, a devenit prima persoană din America Latină care s-a vaccinat joi, după ce Mexicul a primit o primă livrare de 3.000 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech.
Ţara are una dintre cele mai ridicate pandemii din lume, depăşită doar de SUA, Brazilia şi India.
La scurt timp şi Chile şi Costa Rica au început să administreze vaccinul.
 
Argentina intenţionează, de asemenea, să înceapă vaccinările în următoarele zile, dar a ales vaccinul Sputnik V produs în Rusia pentru faza iniţială, cu 300.000 de doze care au sosit la Buenos Aires joi dimineaţă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici