Coronavirus în lume LIVE UPDATE 28 iunie: Numărul infecţiilor a trecut de 10 milioane şi s-au înregistrat 501.000 de decese

  • Bilanţ mondial îngrijorător: numărul infecţiilor a trecut de 10 milioane şi s-au înregistrat 501.000 de decese
  • New York Times: Pandemia tăcută. Cum s-a răspândit coronavirusul fără ca lumea să prindă de veste
  • Fanii lui Schalke, protest dur împotriva patronului de la abatorul unde peste 1.000 de români au fost infectaţi cu coronavirus: „Să plece”
1198 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 28 iunie: Numărul infecţiilor a trecut de 10 milioane şi s-au înregistrat 501.000 de decese

Kituri de testare pentru coronavirus contaminate din laborator. Eşecul iniţial, confirmat de un raport federal. DOCUMENT

Kiturile folosite în SUA, în prima fază de testare pentru coronavirus, au dat greş. Motivul eşecului ar fi contaminarea kiturilor iniţiale de testare, care nu au fost verificate suficient. Potrivit unui raport federal asupra activităţii Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, probabilitatea acestui scenariu este mare. CITEŞTE AICI MAI MULT
 

Bilanţ mondial îngrijorător: numărul infecţiilor a trecut de 10 milioane şi s-au înregistrat 501.000 de decese

Pandemia de coronavirus este departe de a se fi terminat. Ultimele date arată o creştere importantă a numărului de infecţii, precum şi a deceselor.

New York Times: Pandemia tăcută. Cum s-a răspândit coronavirusul fără ca lumea să prindă de veste

Pandemia tăcută. Cum s-a răspândit coronavirusul fără ca lumea să prindă de veste. Transmiterea noului coronavirus e deseori „tăcută”, greu de urmărit. Nu toţi cei infectaţi cu virusul manifestă simptome. NYT: Oficialii din domeniul sănătăţii au negat riscurile, până când situaţia a scăpat de sub control.

Fanii lui Schalke, protest dur împotriva patronului de la abatorul unde peste 1.000 de români au fost infectaţi cu coronavirus: „Să plece”

Peste 1.500 de fani ai celor de la Schalke 04 au protestat în faţa stadionului echipei împotriva preşedintelui clubului, anunţă AP. Miliardarul Clemens Tonnies, cel care şi-a făcut averea din industria cărnii, a fost ţinta fanilor lui Schalke. Pe un banner uriaş era mesajul: „Porcule! Schalke este clubul nostru!".

Teama de al doilea val e uriaşă. Hârtia igienică a ajuns la mare preţ în Australia

Mai multe supermarketuri de la Antipozi au pus limite de vânzare pentru hârtia igienică. În anumite zone ale Australiei, cumpărătorii au epuizat stocurile de teama declanşării unui al doilea val de infectări cu Covid-19. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici