Coronavirus în lume LIVE UPDATE 5 iunie: Niciun caz activ de coronavirus într-o ţară insulară. Brazilia depăşeşte Italia la numărul de decese

  • Până acum, în lume au fost raportate peste 6.600.000 cazuri de coronavirus
  • Numărul deceselor trece de 389.000, potrivit Universităţii Johns Hopkins
  • În SUA, peste 1,8 milioane de oameni au fost depistaţi pozitiv
912 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 5 iunie: Niciun caz activ de coronavirus într-o ţară insulară. Brazilia depăşeşte Italia la numărul de decese

Coronavirus în lume LIVE UPDATE

Ţara care a scăpat complet de coronavirus. Anunţul autorităţilor: Rată de vindecare de 100%

Autorităţile au anunţat vineri că în Fiji nu mai există niciun caz activ de coronavirus. S-a vindecat şi ultimul pacient infectat de pe insulă. Vestea continuă un lung şir de succese ale ţărilor din Pacific în gestionarea pandemiei

Record negativ: O nouă ţară depăşeşte Italia la numărul de decese provocate de coronavirus

Brazilia a înregistrat un număr record de 1.473 de decese cauzate de coronavirus în  24 de ore, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Sănătăţii. Astfel, bilanţul la nivel naţional a urcat la 34.021 de morţi.

Noile cifre propulsează Brazilia peste Italia, în clasamentul celor mai afectate state din perspectiva deceselor cauzate de coronavirus. Până acum, Italia a raportat 33.689 de decese, conform datelor Universităţii Johns Hopkins.

Bilanţul epidemic a ajuns la 33.689 de morţi în Italia 

Serviciul italian de Protecţie Civilă a comunicat, joi seară, că bilanţul epidemic este de 33.689 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 234.013.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 177 de noi cazuri confirmate şi 88 de decese, potrivit Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de agenţia Adnkronos.

Substanţele chimice utilizate de poliţie împotriva protestatarilor pot răspândi COVID-19

Şeful Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA a declarat joi că substanţele chimice folosite de poliţie pentru a dispersa mulţimea în timpul protestelor provoacă tuse care ar putea răspândi coronavirusul, scrie The New York Post.

Guvernatorul statului Minnesota le cere tuturor protestatarilor să se testeze pentru Covid-19

Guvernatorul din Minnesota, Tim Walz, le cere tuturor celor care au participat la protestele organizate după moartea lui George Floyd să se testeze pentru noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici