Coronavirus în lume LIVE UPDATE 8 iunie: Peste 7 milioane de cazuri de COVID-19 la nivel global. Avertismentul OMS

  • Până acum, în lume au fost raportate peste 7.000.000 cazuri de coronavirus
  • Numărul deceselor trece de 402.000, potrivit Universităţii Johns Hopkins
  • În SUA, peste 1,9 milioane de oameni au fost depistaţi pozitiv
  • Marea Britanie a înregistrat cel mai mic număr de decese cauzate de COVID-19 din ultimele 78 de zile
2079 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 8 iunie: Peste 7 milioane de cazuri de COVID-19 la nivel global. Avertismentul OMS

Coronavirus în lume LIVE UPDATE

Bilanţul epidemic a ajuns la 33.964 de morţi în Italia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 33.964 de morţi în Italia, cu 65 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 235.000.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a comunicat, luni după-amiază, că bilanţul epidemic este de 33.964 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 235.278.

Marea Britanie a înregistrat cel mai mic număr de decese cauzate de COVID-19 din ultimele 78 de zile

Marea Britanie a înregistrat cel mai mic număr de decese cauzate de noul coronavirus din ultimele luni. Un număr mai mic decât cel de astăzi a fost în data de 22 martie când s-au înregistrat 35 de decese, potrivit datelor publicate de Marea Britanie. Pe 23 martie, Boris Johnson a impus un set dur de restricţii.

Ţara cu ZERO cazuri active de coronavirus. Urmează ridicarea tuturor restricţiilor

Au trecut 17 zile de când Noua Zeelandă a înregistrat ultimul nou caz de coronavirus. Potrivit The Guardian, oamenii aşteaptă ca premierul ţării, Jacinda Ardern, să anunţe oficial abandonarea tuturor restricţiilor anti-COVID, cu excepţia controalelor stricte la frontiere.

Creşte numărul de cazuri de COVID19 în Polonia după măsurile de relaxare

Polonia a raportat o creştere a numărului de cazuri de coronavirus, conform Ministrului Sănătăţii din această ţară. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat la o mină de cărbuni din sudul ţării, a transmis AFP.

1.151 de noi cazuri de COVID-19 s-au înregistrat în Polonia, dintre care 576 sâmbătă şi 575 duminică.

OMS avertizează asupra riscului celui de-al doilea val al epidemiei în Europa

Indicatorul privind noile contaminări cu Covid-19 înregistrează din nou creşteri, în ultima lună, în Singapore şi Iran, în timp ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează asupra riscului unui al doilea val în Europa, în iarnă. 

Studiu. Hormonii masculini asociaţi calviţiei ar putea fi motivul numărului ridicat de morţi cauzate de Covid-19 în rândul bărbaţilor

Oamenii de ştiinţă au constatat că hormonii masculini responsabili pentru calviţie ajută de fapt coronavirusul să atace celulele. Descoperirea ar putea fi un factor major pentru a înţelege asocierea dintre numărul mare al deceselor cauzate de Covid-19 în rândul bărbaţilor şi calviţie. Testele au fost efectuate de o echipă de cercetători din Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici