Coronavirus în lume LIVE UPDATE 9 iunie: Rata infectării creşte alarmant în Grecia / Un studiu asociază o grupă de sânge cu riscul mai redus de infectare cu noul coronavirus

  • FT: Un studiu asociază o grupă de sânge cu riscul mai redus de infectare cu noul coronavirus
  • OMS: Asimptomaticii răspândesc coronavirusul "foarte rar"
  • Ţara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din Africa redeschide şcolile
7351 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 9 iunie: Rata infectării creşte alarmant în Grecia / Un studiu asociază o grupă de sânge cu riscul mai redus de infectare cu noul coronavirus

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 9 iunie

Rata infectării cu noul coronavirus creşte alarmant în Grecia
 
Ministerul Sănătăţii din Grecia a anunţat o creştere a numărului de cazuri confirmate cu noul coronavirus. Numărul infectărilor a crescut din cauza politicii deschise adoptate în privinţa turismului. Treizeci din cele 97 de cazuri depistate provin de la turişti.
 
FT: Un studiu asociază o grupă de sânge cu riscul mai redus de infectare cu noul coronavirus
 
Persoanele cu grupa sanguină 0 au riscuri mai reduse de a se infecta cu noul coronavirus. Cercetătorii companiei 23andMe au identificat o variaţie în genele AB0 care generează codificări ale grupelor sanguine. Cercetători din întreaga lume verifică dacă datele genetice pot oferi răspunsuri în cazul efectelor coronavirusului.
 
OMS: Asimptomaticii răspândesc coronavirusul "foarte rar"
 
Răspunsul guvernelor trebuie să fie îndreptat spre detectarea şi izolarea persoanelor cu simptome spune OMS.
 
Ţara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din Africa redeschide şcolile
 
Copiii din Africa de Sud au început să revină de azi la şcoală ca parte a unui set de relaxare a măsurilor de carantină, relatează Reuters.
 
Marea Britanie impune carantina obligatorie călătorilor externi care vor să intre în ţară
 
Regatul Unit a impus carantina obligatorie de 14 zile pentru toţi călătorii care solicită intrare în ţară. Măsurile au intrat în vigoare de pe 8 iunie. Trei companii aeriene au criticat decizia guvernului britanic de a limita numărul vizitatorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici