Video Coronavirus în lume LIVE UPDATE. Situaţie dramatică în Spania: a devenit a doua ţară din lume după numărul de decese. Iran are peste 2.000 de morţi şi a devenit a patra ţară din lume

  • Coronavirusul se răspândeşte mai repede şi mai puternic în Spania decât în Italia
  • OMS: SUA ar putea deveni următorul centru al pandemiei de COVID-19
  • Pompeo acuză China că ascunde informaţii despre noul coronavirus
22376 afișări

Spania a devenit a doua ţară din lume la numărul deceselor provocate de coronavirus. Medicii se protejează cu saci de gunoi

Din cauza lipsei echipamentelor, medicii din Spania transformă sacii de gunoi în halate. UE anunţă că va trimtie Spaniei echipament de protecţie şi aparate de ventilare.
 
Spania a ajuns la 3.434 de decese (738 în ultimele 24 de ore) şi 47.610 cazuri (7.937 în ultimele 24 de ore). (Citeşte continuarea...)
 
Iran a devenit a patra ţară din lume la numărul de decese
 
Situaţie dramatică şi în Iran care a devenit a patra ţară din lume după numărul de decese. Autorităţile de la Teheran au informat că numărul deceselor a trecut de 2.000.

Veste bună: Codogno, punctul de pornire al pandemiei în Italia, nu a raportat niciun caz nou de infectare

Nu s-a înregistrat niciun caz nou de coronavirus în Codogno, oraşul care a raportat primul caz de infectare cu acest virus, în Italia. Codogno a fost închis din 21 februarie, scrie La Stampa: „Chiar şi cele mai întunecate nopţi au un răsărit frumos”. (Citeşte continuarea...)
 
Coronavirusul se răspândeşte mai repede şi mai puternic în Spania decât în Italia
 
În Italia, 80% dintre decesele provocate de COVID-19 au fost în trei regiuni. În Spania, se constată o creştere a numărului deceselor pe tot teritoriul ţării. Specialiştii spun că numărul deceselor ar putea fi chiar mai mare în peninsula Iberică decât în Italia. (Citeşte continuarea...)
 
OMS: SUA ar putea deveni următorul centru al pandemiei de COVID-19
 
Organizaţia Mondială a Sănătăţii confirmă că Statele Unite ar putea deveni viitorul centru mondial al pandemiei de COVID-19. Donald Trump vorbeşte despre o reluare a activităţilor economice în SUA. Statele Unite se clasează pe locul al treilea în lume în ceea ce priveşte numărul de persoane infectate cu noul coronavirus. (Citeşte continuarea...)
 
Republican din Texas: Bătrânii americani preferă să moară de COVID-19 în locul unui colaps economic
 
Dan Patrick, adjunctul guvernatorului statului Texas, a declarat că este dispus să rişte să se îmbolnăvească de COVID-19, deşi se apropie de vârsta de 70 de ani şi este în categoria cu cel mai ridicat risc de deces, decât să vadă economia Statelor Unite prăbuşindu-se din cauza unei crize economice, scrie The Guardian. (Citeşte continuarea...)
 
Carantina de lux în hoteluri din Elveţia. Cât costă o noapte într-o cameră în care pacienţii sunt testaţi zilnic pentru COVID-19
 
Un lanţ hotelier de lux elveţian a conceput un pachet „COVID-19” care le oferă clienţilor cu foarte mulţi bani apartamente de carantină de lux, în care li se oferă mâncare şi servicii medicale, inclusiv teste antivirus, scrie Bloomberg. (Citeşte continuarea...)
 
Pompeo acuză China că ascunde informaţii despre noul coronavirus
 
Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a adus noi critici Chinei cu privire la felul în care a gestionat informaţiile privind noul coronavirus şi a acuzat Partidul Comunist că ascunde in continuare informaţii, scrie Reuters. (Citeşte continuarea...)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici