CORONAVIRUS. În plină acţiune de numărare a voturilor alegerilor prezidenţiale, SUA au stabilit un nou record de cazuri

  • SUIA au înregistrat un nou record de 123.085 de cazuri de contaminare cu coronavirus în ultimele 24 de ore.
  • În urmă cu două săptămâni, Statele Unite au depăşit pentru prima dată, cu aproape 80.000 de cazuri, numărul contaminărilor zilnice înregistrate la mijlocul lunii iulie.
  • America a ajuns la un total de peste 234.800 de decese de la începutul pandemiei şi 9,6 milioane de cazuri
792 afișări
Imaginea articolului CORONAVIRUS. În plină acţiune de numărare a voturilor alegerilor prezidenţiale, SUA au stabilit un nou record de cazuri
Un nou record de peste 120.000 de cazuri de contaminare cu coronavirus în ultimele 24 de ore a fost înregistrat joi, 5 noiembrie, în Statele Unite, potrivit unui raport al Universităţii Johns Hopkins.
 
Ţara a înregistrat 123.085 de cazuri noi de miercuri până joi, conform cifrelor actualizate continuu. Iar 1.226 de oameni au murit din Covid-19 în Statele Unite, de departe cea mai îndurerată ţară din lume.
 
Deşi numărul deceselor este mai mic faţă de nivelurile atinse în primăvară, aceasta este a treia zi consecutivă în care ţara a raportat peste 1.000 de decese, lucru care nu se mai întâmplase de la începutul lunii septembrie. 
 
În urmă cu două săptămâni, Statele Unite au depăşit pentru prima dată, cu aproape 80.000 de cazuri, numărul contaminărilor zilnice înregistrate la mijlocul lunii iulie.
 
Statele Unite au ajuns la un total de peste 234.800 de decese de la începutul pandemiei şi 9,6 milioane de cazuri. Pandemia a fost unul dintre principalele subiecte ale disputei dintre Donald Trump şi Joe Biden în timpul campaniei prezidenţiale, ale cărei rezultate sunt încă aşteptate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici