Coronavirus: "Pacienţii cei mai bolnavi sunt înfricoşători, apocalipsa zombie" Mesajul unui medic american

SUA devine rapid una din marile focare de COVID-19 din lume, cu 70.000 de cetăţeni infectaţi şi 1000 de decedaţi.

9311 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: "Pacienţii cei mai bolnavi sunt înfricoşători, apocalipsa zombie" Mesajul unui medic american

Coronavirus: "Pacienţii cei mai bolnavi sunt înfricoşători, apocalipsa zombie" Mesajul unui medic american

Esther Choo, medic american şi consultant CNN pe partea de medicină, a declarat că pacienţii grav afectaţi de coronavirus sunt înfricoşători şi a făcut referiri la o apocalipsă zombie.

"Toată munca a fost îngreunată de abstractitatea sa. Adică jumătate din interviurile de la TV sunt cu oameni nervoşi că nu au fost testaţi. Dar nu ei sunt feţele adevărate ale pandemiei - pacienţii spitalizaţi sunt. Adevărul este că pacienţii cei mai bolnavi sunt terifianţi. Sunt flâmânzi după aer, confuzi, tulburi. Nu putem să arătăm asa, e înfricoşător", a spus Choo.

"Cum ar arăta apocalipsa zombie dacă am avea doar descrieri verbale ale zombie, dar nu am putea să-i arătăm?", a mai spus ea.

Americanii au interzis accesul camerelor de filmat în spitale în această perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici