Coronavirus.. Ţara din Europa care a depăşit un milion de cazuri de COVID. Şi numărul deceselor este în creştere

  • De la începutul epidemiei de coronavirus, cel puţin 1.028.424 persoane au luat virusul SARS-CoV-2 în Italia.
  • În ultimle 24 de ore, au fost 32.961 cazuri noi.
  • Italia ocupă locul 6 în lume la decese, înaintea Franţei şi Marii Britanii.
1351 afișări
Imaginea articolului Coronavirus.. Ţara din Europa care a depăşit un milion de cazuri de COVID.  Şi numărul deceselor este în creştere

Profimedia

În Italia, de la începutul epidemiei de coronavirus, cel puţin 1.028.424 persoane au luat virusul SARS-CoV-2. În ultima zi, au fost 32.961 cazuri noi, conform Corriere della Sera.

În total au murit 42.953 de persoane, din care 623 doar în ultimele 24 de ore.

Italia a depăşit pragul de un milion de cazuri totale şi este, conform OMS, printre cele cinci ţări care au înregistrat recorduri de noi cazuri, săptămâna trecută, alături de Statele Unite, Franţa, India şi Regatul Unit.

În ce priveşte decese, Italia ocupă locul 6 în lume, în faţa Franţei şi după Marea Britanie.

În ultima zi s-au făcut cu 7.882 mai multe teste faţă de marţi. Din 100 de teste, 15 au fost pozitive.

Îngrijorătoare este şi creşterea spitalizărilor, Italia înregistrând un nou record al numărului total de pacienţi spitalizaţi, cu simptome: numărul lor total a ajuns la 29.444, din care 881 numai în ultima zi.

În timpul primului val, cel mai mare număr de persoane în spital a fost atins pe 4 aprilie, cu 29.010 de bolnavi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici