Coronavirus. Un bărbat s-a tatuat singur în fiecare zi de izolare

  • Un bărbat britanic şi-a tatuat zilnic singur corpul de când stă în izolare
  • Foloseşte o tehnică arhaică de realizare a tatuajelor
  • Şi-a calculat cât spaţiu mai are pe piele pentru a marca naşterea propriului copil
410 afișări
Imaginea articolului Coronavirus. Un bărbat s-a tatuat singur în fiecare zi de izolare

Chris Woodhead a găsit o modalitate inedită de a face faţă pandemiei de coronavirus: şi-a bătut pe propriul corp un nou tatuaj pentru fiecare zi de izolare.

La începutul izolării la domiciliu, Chris avea aproximativ 1000 de tatuaje. Acum mai are încă 40 şi numărul lor continuă să crească. Când studioul de tatuaje din estul Londrei unde lucrează ca artist s-a închis din cauza măsurilor restrictive adoptate pe fondul pandemiei, acesta a decis să intre în izolare alături de soţia sa însărcinată, Ema. A decis să adauge un nou tatuaj zilnic, până când va ieşi din izolare.

De asemenea, este conştient de faptul că trebuie să economisească spaţiu pe pielea sa pentru a-şi tatua noul copil când se va naşte, relatează BBC News.

Chris foloseşte o tehnică de tatuare arhaică, în care utilizează un ac ţinut în mână cu care împinge cerneala adânc sub piele. Metoda câştigă popularitate, spune el, pentru că este mult mai puţin intruzivă şi dureroasă decât atunci când realizezi un tatuaj cu aparatele de tatuat moderne, bazate pe electricitate.

Sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici