COVID-19: 27 de cazuri noi de infectare cu tulpina din Marea Britanie în România

  • 27 de cazuri noi cu tulpina din Marea Britanie au apărut în România.
  • Cazurile cu noua tulpină sunt predominante în Bucureşti, dar se regăsesc aproape pe tot teritoriul ţării, anunţă autorităţile.
598 afișări
Imaginea articolului COVID-19: 27 de cazuri noi de infectare cu tulpina din Marea Britanie în România

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii anunţă noi rezultate în cadrul studiului de secvenţiere a genomului virsului SARS-CoV2.

Astfel, din probele analizate au rezultat 27 de cazuri noi cu tulpina din Marea Britanie. Sunt 17 cazuri în municipiul Bucureşti, câte două cazuri în judeţele Ilfov, Cluj, Vâlcea şi câte un caz în judeţele Timiş, Caraş-Severin, Galaţi şi Mureş.

Specialiştii atrag atenţia că este nevoie de o monitorizare atentă a evoluţiei noii tulpini, dinamica evidenţiată fiind o alertă în ceea ce priveşte relaxarea măsurilor de siguranţă, iar în continuare, cea mai bună soluţie pentru oprirea răspândirii virusului este vaccinarea împotriva COVID-19. Noua formă a virusului ar putea deveni dominantă în următoarea perioadă, mai susţin specialiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici