COVID-19 în Franţa: Bilanţul deceselor creşte la 16, iar printre cele 949 de persoane infectate se numără şi doi parlamentari

Directorul general al Sănătăţii din Franţa Jerome Salomon a anunţat, sâmbătă într-o conferinţă de presă, că bilanţul deceselor este 16, iar 949 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus la nivel naţional, informează CNN.

2576 afișări
Imaginea articolului COVID-19 în Franţa: Bilanţul deceselor creşte la 16, iar printre cele 949 de persoane infectate se numără şi doi parlamentari

Sursa: Profimedia Images

Salomon a adăugat că 45 de pacienţi infectaţi cu virusul sunt trataţi în terapie intensivă.

Un al doilea membru al Parlamentului francez a fost spitalizat, fiind infectat cu noul coronavirus. Alţi cinci parlamentari sunt testaţi, a anunţat conducerea Camerei inferioare a Legislativului, sâmbătă într-o declaraţie de presă citată de Reuters.

Parlamentul nu a vrut să dea numele celor doi aleşi francezi care au contractat boala, însă presa locală din regiunea Alsaciei a relatat că primul dintre cei doi este Jean-Luc Reitzer, care se află în terapie intensivă.

Al doilea parlamentar este o femeie, conform unei declaraţii a Parlamentului. Sursa citată a spus că, vineri, o femeie care lucra la bufetul Parlamentului a fost, de asemenea, infectată cu noul virus.

Plenarele Legislativului au fost întrerupte timp de două săptămâni din 9 martie până pe 22 martie din cauza alegerilor locale care au loc pe teritoriul Franţei. Astfel a fost redus numărul oamenilor prezenţi în clădirea Parlamentului, a adăugat sursa menţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici