COVID-19: Veşti bune despre Remdesivir. Rezultatele unui studiu arată că antiviralul scurtează timpul de recuperare

  • Studiul a fost făcut pe 1062 de pacienţi
  • Unii au primit Remdesivir, unii placebo
  • Rezultatele arată că Remdesivirul scurtează timpul până la recuperare
  • Studiul a fost publicat în New England Journal of Medicine
2222 afișări
Imaginea articolului COVID-19: Veşti bune despre Remdesivir. Rezultatele unui studiu arată că antiviralul scurtează timpul de recuperare

FOTO: Profimedia

New England Journal of Medicine a publicat astăzi rezultatele studiului făcut de National Institute of Allergy and Infectious Diseases. Rezultatele arată că Remdesivirul a fost superior placebo în scurtarea timpului până la recuperare la adulţii care au fost spitalizaţi cu Covid-19 şi au avut dovezi de infecţie a tractului respirator inferior. Timp de 10 zile, pacienţii primeau fie Remdesivir, fie placebo. Studiul a fost făcut pe 1062 de pacienţi. Cei care au primit Remdesivir, s-au recuperat în 10 zile, faţă de cei care au primit placebo, unde recuperarea a durat 15 zile.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici