Vânzările de bideuri au crescut pe fondul crizei de hârtie igienică

  • Vânzările de bideuri au crescut după ce magazinele au fost golite de stocurile de hârtie igienică.
  • Hârtia igienică a fost cumpărată în cantităţi mari de oamenii speriaţi de pandemia COVID-19.
  • Aproape 5.400 de oameni au murit până acum din cauza COVID-19.
2295 afișări
Imaginea articolului Vânzările de bideuri au crescut pe fondul crizei de hârtie igienică

Cresc vânările de bideuri pe fondul crizei de hârtie igienică

Mărci producătoare de bideuri, precum Brondell şi Tushy, au consemnat o creştere semnificativă a cererii în ultimele zile, transmite Business Insider Nederland.

Pe lângă produsele care nu sunt perisabile, hârtia igienică a fost cumpărată în cantităţi mari de oamenii speriaţi de pandemia COVID-19. De aceea, unele magazine au restricţionat numărul de suluri care pot fi achiziţionate de un client.

Daniel Lalley, un purtător de cuvânt al Brondell, a declarat că acum compania vinde un bideu la două minute pe Amazon şi aproximativ 1.000 de unităţi pe zi. Pe toate canalele de retail, cererea pentru bideuri Brondell a crescut cu 300%, potrivit lui Steven Scheer, preşedintele companiei.

Hygiene for Health, un distribuitor de astfel de produse, a consemnat de asemenea o creştere mare a cererii. Cererea pentru un model a crescut cu 50% în ultimele 14 zile.

Tushy, un startup din domeniu, a anunţat că veniturile sale din vânzarea de bideuri s-au triplat în ultima săptămână.

Aproape 5.400 de oameni au murit până acum din cauza COVID-19, iar peste 144.000 de persoane au fost infectate cu virusul 2019-nCoV.

Foto: Pixabay

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici