Crin Nicu Bologa, şeful DNA: Vă asigur că nu există coronavirus în DNA

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Crin Nicu Bologa, a declarat, luni, la bilanţul pe 2019 al instituţiei, că procurorii ştiu cum să se protejeze de coronavirus, iar la nivelul instituţiei nu există niciun suspect de această infecţie.

725 afișări
Imaginea articolului Crin Nicu Bologa, şeful DNA: Vă asigur că nu există coronavirus în DNA

„Vă asigur că nu există coronavirus în DNA”

„În prima săptămână de când am venit şi a apărut, am dat o circulară după ce ne-am consultat cu un medic, pe modul de comportament şi vă asigur că nu există coronavirus deocamdată în DNA. Sperăm nici să nu existe”, a spus Bologa.

În prezent, în România sunt 15 confirmaţi cu noul coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici