Cum să eviţi cozile din supermaket-uri şi epuizarea inutilă a stocurilor: site-ul care îţi spune exact de câtă hârtie igienică ai nevoie

Pandemia de coronavirus a venit la ”la pachet” şi cu o isterie în masă în ceea ce priveşte cumpărăturile. Deşi atât distribuitorii, cât şi reprezentaţii marilor lanţuri de magazine au dat asigurări că stocurile vor fi mereu realimentate, oamenii nu şi-au putut stăpâni dorinţa de a-şi face provizii.

1102 afișări
Imaginea articolului Cum să eviţi cozile din supermaket-uri şi epuizarea inutilă a stocurilor: site-ul care îţi spune exact de câtă hârtie igienică ai nevoie
Unul dintre cele mai cumpărate produse a fost hârtie igienică. Şi nu doar în România. Şi cei din SUA, Australia sau Japonia s-au confruntat cu aceeaşi problemă. Doi programatori englezi au lansat o platformă prin care poţi calcula cu exactitate de câte role de hârtie igienică ai nevoie astfel încât să eviţi cozile din magazine si epuizarea nejustificată a stocurilor.
 
Platforma este howmuchtoiletpaper.com şi trebuie să introduci doar numărul vizitelor la toaletă dintr-o zi şi numărul rolelor de hârtie igienică pe care le ai în casă în acel moment. Aşa vei şti câte zile îţi ajung ”proviziile” şi vei evita statul la cozi în supermarket-uri. 
 
Pentru informaţii şi mai exacte, poţi introduce şi numărul zilelor în care planuieşti să stai în casă sau numărul de bucăţi dintr-o rolă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici