Dan Barna are COVID-19. Mesajul postat de liderul USR

  • Liderul USR, Dan Barna, a aflat, din întâmplare, că este infectat cu SARS-COV-2, după ce s-a testat preventiv înainte de a participa la un eveniment la care urma să participe.
  • Barna a scris, joi, pe Facebook că este acasă, izolat.
1686 afișări
Imaginea articolului Dan Barna are COVID-19. Mesajul postat de liderul USR

Dan Barna are COVID-19

„Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare”, transmite, pe Facebook, Dan Barna.

El precizează că starea generală e bună şi că va petrece următoarele zile în autoizolare.

„Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveţi grijă de voi şi ai voştri şi respectaţi cu stricteţe regulile de protecţie. Trecem şi peste asta”, afirmă liderul USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici