Directorul general al OMS: Virusul va fi cu noi pentru mult timp

Organizaţia mondială a Sănătăţii a informat miercuri că sunt tendinţe ascendente îngrijorătoare în anumite părţi din Africa şi America de Sud, iar deschiderea circulaţiei la nivel global trebuie să atent gestionată, relatează Reuters.

955 afișări
Imaginea articolului Directorul general al OMS: Virusul va fi cu noi pentru mult timp

Directorul general al OMS: Virusul va fi cu noi pentru mult timp

"Multe ţări sunt încă în etapele incipiente ale epidemiei, iar statele ce au fost afectate din devreme înregistrează o scădere în numărul cazurilor", a spus directorul OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus într-o conferinţă ţinută în mediul virtual.

"Să nu interpretăm greşit, avem un drum lung de parcurs. Virusul va fi cu noi pentru mult timp", a adăugat acesta, punctând progresele făcute în Europa de Vest.

Dr. Mike Ryan unul ditre experţii de top de la OMS a avertizat statele să nu deschidă graniţele pentru circulaţie prea curând. E precizând că acestă măsură trebuie luate cu "gestionarea atentă a riscurilor". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici