Două noi cazuri de coronavirus, confirmate în România. Bilanţul la nivel naţional a ajuns la 17

  • Două noi cazuri de infecţie cu coronavirus au fost confirmate în România.
  • Este vorba de o femeie de 73 de ani din Buzău şi de un bărbat de 60 de ani din Bucureşti.
  • Numărul persoanelor îmbolnăvite cu acest nou tip de virus ajunge astfel la 17, transmite Grupul de Comunicare Strategică.
17472 afișări
Imaginea articolului Două noi cazuri de coronavirus, confirmate în România. Bilanţul la nivel naţional a ajuns la 17

Două noi cazuri de coronavirus, confirmate în România

Femeia în vârstă de 73 de ani din municipiul Râmnicu Sărat a ajuns, duminică seara, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Ea se întorsese din oraşul italian Rimini la începutul lunii martie.

Cele mai recente date transmise de autorităţi indicau faptul că, la nivel naţional, sunt 27 de persoane aflate în carantină şi peste 11.000 în izolare la domiciliu, cifra fiind în scădere, după ce mulţi români au ieşit din izolare.

Alte 11.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, din cei 17 pacienţi cu corinavirus, cinci au fost declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici