Video DSP Olt caută medici pentru “linia întâi”. Doar un medic a depus dosarul, deşi sunt 10 posturi disponibile

  • DSP Olt caută epidemiologi, specialişti pentru laborator şi igienă
  • DSP angajează 10 medici şi 20 de asistenţi medicali
  • Angajările se fac direct, fără concurs
431 afișări

Direcţia de Sănătate Publică Olt caută medici care să mergă în focare de COVID -19 sau să intre în contact cu persoane care ar putea fi infectate. Este nevoie de epidemiologi, specialişti pentru laborator şi igienă. Zece posturi sunt libere, însă doar un singur medic s-a arătat interesat. Oferta este bogată şi la categoria “asistenţi medicali”, unde sunt disponibile 20 de posturi.  

Gabriela Gogiu, purtător de cuvânt DSP Olt: S-au depus 33 de dosare, respectiv o persoană ca fiind medic de medicină generală, 26 de dosare pentru postul de asistent de medicină generală, un asistent de igienă, 4 asistent de laborator şi unul pentru Dezinfecţie, Deratizare şi Dezinsecţie.

Marţi vor fi analizate dosarele asistenţilor medicali, iar acolo unde sunt mai mulţi candidaţi pe un post, departajarea se va face în urma unui interviu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici