Eveniment privat întrerupt de poliţişti. Peste 50 de persoane au fost amendate într-un restaurant din Craiova

  • Desfăşurare de forţe la Craiova, unde poliţiştii au intervenit să oprească o petrecere
  • Oamenii legii au fost solicitaţi în urma unui pont anonim
  • 57 de persoane au fost sancţionate pentru că au participat la eveniment
2645 afișări

În această seară, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin ,,TELVERDE” cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din Craiova este organizată o petrecere.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova, fiind totodată redirecţionate mai multe echipje din cadrul Secţiilor 1, 2, 3, 4 şi 6 Craiova, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj şi G.J.M.B. Craiova, precum şi o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj.

În incinta localului, poliţistii au identificat 55 de persoane care participau la un eveniment privat, respectiv o logodnă, fiind aplicate astfel 55 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid 19, în valoare de 17.500 de lei.

De asemenea, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 42 de ani, din Craiova, care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 3000 de lei conform Legii 55/2020.

Totodată, poliţistii au identificat administratorul localului în persoana unei femei din Craiova, care a fost sancţionată cu amendă în valoare de 4.000 de lei conform Legii 55/2020.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunţi, botezuri, mese festive sunt intezise. Poliţiştii se află permanent la datorie şi vor interveni cu fermitate în toate situaţiile în care legea este încălcată.”, au transmis poliţiştii prin intermediul unui comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici