Fenomen ciudat în Rusia. Unde se duc oamenii lui Putin, pentru a se vaccina „legal”

  • În criza Covid, Rusia devine un caz în lume: numărul deceselor este în creştere, iar procesul de vaccinare merge greu.
  • În acest timp, cetăţenii ruşi care vor să călătorească liber umplu zborurile spre Serbia, pentru a putea beneficia de Pfizer şi de AstraZeneca.
1829 afișări
Imaginea articolului Fenomen ciudat în Rusia. Unde se duc oamenii lui Putin, pentru a se vaccina „legal”

Fenomen ciudat în Rusia. Unde se duc oamenii lui Putin, pentru a se vaccina „legal”

Există o creştere a cererilor din partea operatorilor de turism ruşi pentru „tururi de vaccinare” către Belgrad.

Scopul este Acela de a avea vaccinuri recunoscute internaţional, pentru a călători liber în Europa şi în restul lumii, deoarece Sputnik, vaccinul ruşilor, nu este acceptat.

Din ce în ce mai mulţi oameni din Rusia primesc informaţii pe internet şi de la operatorii de turism locali, pentru adevărate „excursii de vaccinare” în Serbia.

Scopul curioasei călătorii este imunizarea cu vaccinurile Pfizer şi AstraZeneca, adică acele seruri care, spre deosebire de Sputnik V rus, au fost acum aprobate de toate ţările occidentale, permiţând turiştilor să treacă frontierele fără interdicţii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici