Fetiţă de o lună, depistată cu Covid. Micuţa este ventilată mecanic

  • O fetiţă de o lună,, confirmată cu Covid-19 este ventilată mecanic.
  • Micuţa a fost transferată de la Suceava la Iaşi.
594 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de o lună, depistată cu Covid. Micuţa este ventilată mecanic

O fetiţă de o lună, ventilată mecanic şi confirmată cu Covid-19, a fost transferată în noaptea de duminică spre luni de la Suceava la Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor UPU de la Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi, fetiţa a fost transferată cu o maşină SMURD de neonatologie.

Micuţa, în vârstă de o lună, este ventilată mecanic şi a fost preluată de la Spitalul Judeţean Suceava şi transferată la secţia ATI a Spitalului Sfânta Maria din Iaşi.

Conform medicilor, fetiţa este diagnosticată cu insuficienţă respiratorie acută şi are un test rapid Covid pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici