Filmul Terminalul devenit realitate. Student rus, blocat în aeroportul din Frankfurt din cauza coronavirusului

  • Nerăbdător să înceapă studiul la o universitate din Berlin, un tânăr din Rusia a rămas blocat în aeroportul din Frankfurt din cauza restricţiilor cauzate de coronavirus.
  • Mikhail Novosyelov are doar opţiunea de a se întoarce în Rusia, însă în acest moment nu există zboruri înapoi.
  • Povestea seamană cu cea din filmul Terminalul, regizat de Steven Spielberg, şi care îl are în rolul principal pe Tom Hanks.
1090 afișări
Imaginea articolului Filmul Terminalul devenit realitate. Student rus, blocat în aeroportul din Frankfurt din cauza coronavirusului

Filmul Terminalul devenit realitate. Student rus, blocat în aeroportul din Frankfurt din cauza coronavirusului

Un tânăr din Rusia a dorit cu orice preţ să ajungă să studieze în Germania, în ciuda restricţiilor de zbor cauzate de coronavirus. El a rămas blocat în zona de tranzit pe aeroportul din Frankfurt şi reuză să se întoarcă la Moscova.

Mikhail Novosyelov, 23 de ani, a ajuns la Frankfurt pe 15 aprilie cu un zbor privat care a adus 133 de cetăţeni ruşi cu drept de rezidenţă în Germania. Studentul a fost singurul care nu a primit acceptul autorităţilor germane de a pătrunde în ţară pentru că "nu a demonstrat că are un motiv urgent şi necesar ca să între în ţară". El urma să înceapă semestrul de studiu la Universitatea Humboldt din Berlin pe 17 aprilie.  

Studentul rus a fost ajutat de un angajat Lufthansa să se acomodeze la viaţa din aeroport. "M-au întrebat şi ce fel de mâncare îmi place, sau dacă am alergii", a povestit tânărul pentru dw.com. Mikhail a primti şi drept de a folosi duşurile angajaţilor din aeroport.

El îşi petrece majoritatea timpului singur prin uriaşul aeroport din Frankfurt, care e aproape părăsit în această perioadă.


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Klaus Iohannis laudă oamenii legii pentru intervenţiile în forţă la scandaluri

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici