Focar de COVID la Universitatea Craiova. Echipa şi-a întrerupt cantonamentul din Turcia

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat vineri la amiază pe mediile sociale că mai mulţi componenţi ai lotului şi ai staff-ului au fost depistaţi pozitiv la COVID-19.

341 afișări
Imaginea articolului Focar de COVID la Universitatea Craiova. Echipa şi-a întrerupt cantonamentul din Turcia

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf

Anunţul vine după ce săptămâna aceasta jucătorul Lyes Houri (25 de ani) s-a accidentat grav în cantonamentul din Turcia şi riscă să rateze restul sezonului.

Conducerea echipei universitare a decis întreruperea cantonamentului de pregătire din cauza vremii nefavorabile şi a situaţiei cazurilor de infectare cu COVID-19.

„Din păcate, în urma unei retestări RT-PCR, mai mulţi componenţi din cadrul lotului nostru şi din cadrul staffului au fost depistaţi pozitiv COVID-19. Cu excepţia unui singur membru din staff, toţi ceilalţi sunt asimptomatici.”, se arată în comunicatul Universităţii Craiova.

Nici numărul exact, nici identitatea celor infectaţi nu a fost făcută publică.

Universitatea Craiova s-a întors în ţară mai devreme şi va juca primul meci din Liga 1, la reluare, cu Rapid, meci programat sâmbătă, 22 ianurie, de la ora 20:00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, în cadrul etapei a 22-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici