Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, este infectat cu noul coronavirus

  • Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, a anunţat că are coronavirusul.
  • Actualul lider al partidului Forza Italia se află în prezent în casa sa din Arcore, Lombardia.
  • Medicul a spus că Berlusconi este asimptomatic, relatează Rai News.
1627 afișări
Imaginea articolului Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, este infectat cu noul coronavirus

Potrivit presei din Italia Berlusconi va continua să sprijine candidaţii partidului său la viitoarele alegeri regionale şi administrative prin interviuri zilnice de la domiciliul său.

Vestea bolii politicianului a fost confirmată de partidul său şi de medicul său Alberto Zangrillo, care este şeful secţiei de ATI de spitalul San Raffaele din Milano, a raportat Blog Sicilia.

Magnatul italian a fost prim-ministru al Italiei în patru rânduri din 1994 până în 2011.

În 2018, revista Forbes l-a clasat drept al 190 cel mai bogat om din lume cu o valoare netă de peste 6 miliarde de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici