FOTO. Deţinuţii unui oraş texan aranjează cadavrele celor care au decedat de Covid-19 în camioane frigorifice

  • Deţinuţii din El Paso, Texas, încarcă cadavrele celor care au decedat de Covid-19 în camioane frigorifice
  • Pentru munca lor, sunt plătiţi cu doi dolari pe oră
  • Statul american Texas este lovit de un nou val de cazuri de coronavirus
893 afișări
Imaginea articolului FOTO. Deţinuţii unui oraş texan aranjează cadavrele celor care au decedat de Covid-19 în camioane frigorifice

Sursa foto: Mario Tama/Getty Images

Deţinuţii din El Paso,Texas încarcă în camioane frigorifice zeci de cadavre ale celor decedaţi de coronavirus. Imaginile au fost surprinse în spatele unei morgi.

Pentru munca lor, deţinuţii sunt remuneraţi cu doi dolari pe oră. Între patru şi 10 prizonieri s-au oferit voluntari pentru această sarcină. Au primit măşti, mănuşi şi alte echipamente de protecţie, relatează New York Post.

În spatele morgii, sunt opt remorci frigorifice şi urmează să mai fie adăugate două. Numărul cazurilor de coronavirus este în creştere în Texas, care se confruntă cu un nou val pandemic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici