Gheorghiţă nu-i iartă pe cei care s-au „vaccinat la chiuvetă”

Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, susţine că persoanele care au obţinut în mod fals certificate de vaccinare nu pot fi exonerate de vină.

4274 afișări
Imaginea articolului Gheorghiţă nu-i iartă pe cei care s-au „vaccinat la chiuvetă”

Gheorghiţă nu-i iartă pe cei care s-au „vaccinat la chiuvetă”

Valeriu Gheorghiţă a fost întrebat ce soluţie au persoanele care s-au vaccinat la chiuvetă şi acum s-au răzgândit şi vor să se imunizeze cu adevărat.

„Nu cred că există cadrul legislativ care să te exonereze de vină”, a fost răspunsul lui Gheorghiţă.

Şeful campaniei de vaccinare a mai spus că reintroducerea persoanelor în sistem este o operaţiune complicată.

„Asta înseamnă să intri în baza de date, să ştergi persoana respectivă şi ulterior să o reintroduci.... Foarte bine ar putea veni o persoană care este vaccinată şi care vrea să se mai vaccineze o dată... A decredibilizat campania nu doar pe plan intern, ci şi în plan internaţional”, a explicat Gheorghiţă.

Totuşi, autorităţile vor încerca să găsească o soluţie.

„Cred că trebuie să ne gândim foarte bine, din punct de vedere epidemiologic pe noi ne interesează ca toate pesoanele să fie vaccinate”, a precizat medicul Valeriu Gheorghiţă.

Poliţia a început sute de anchete care vizează fenomenul numit „vaccinarea la chiuvetă” în cadrul căruia numeroşi cetăţeni au obţinut certificatul de vaccinare fără a se imuniza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vaccinare,
chiuvetă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici