Guvernul nu a luat încă o decizie privind certificatul verde

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre pregătirile pentru valul 5 al pandemiei anunţând că medicii de familie reprezintă fundamentul măsurilor pe care le-au gândit autorităţile.

2333 afișări
Imaginea articolului Guvernul nu a luat încă o decizie privind certificatul verde

Nicolae Ciucă anunţă că Guvernul nu a luat încă o decizie privind certificatul verde

Nicolae Ciucă a anunţat joi seara, la TVR, că se va extinde capacitatea de testare, în acest sens fiind adoptată o Ordonanţă de Urgenţă.

La nivelul Ministerului Sănătăţii au fost stabilite protocoale noi de tratament, a mai dezvăluit premierul. Vrem să folosim ce a apărut nou şi să sporim asistenţa medicală în ambulatoriu, a precizat şeful Guvernului.

„Medicii de familie reprezintă fundamentul măsurilor pe care le-am gândit... Povara pe care am văzut-o la ATI, la spitalele transformate în unităţi COVID, să scadă cât mai mult”, a adăugat premierul Nicolae Ciucă.

Premierul a mai spus că nu a fost luată nicio decizie în ceea ce priveşte introducerea certificatului verde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici