Video Imagini din frontul groazei: Cum intervin ambulanţierii la cazurile COVID-19. Mesajul transmis cu lacrimi în ochi: ”Staţi acasă! Ne ajutaţi să vă ajutăm!”

  • Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 60 de echipaje de urgenţă pe tura de zi şi 54 de echipaje pe tura de noapte.
  • O echipă de pe ambulanţă lucrează 12 ore pe zi.
  • Solicitările pentru febră, tuse, infecţii de căi aeriene superioare au crescut cu 176% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
2181 afișări

Daniel Mocanu, Costache Cezarina - asistenţi medicali, Şerban Robert, Petre Chiticaru - ambulanţieri. Sunt oameni obişnuiţi, cu familii, care zilnic pleacă în misiune. Ei sunt cei care, coordonaţi de dr. Alis Grasu, directoarea Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, se duc acasă la cei izolaţi sau în carantină, recoltează probele pentru COVID-19, apoi le transportă la centrele de testare.

Este doar una dintre echipele Salvării care lucreaza pentru noi 24 de ore din 24. Oameni care intră în prima linie, motivaţi de dragostea de oameni şi de încrederea că împreună vom câştiga lupta cu COVID-19.

Autor: Ionela Banarescu

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici