Încă un politician italian infectat cu noul coronavirus. Preşedintele regiunii Piemont anunţă că a fost diagnosticat

  • Preşedintele regiunii italiene Piemont, Alberto Cirio, a fost diagnosticat cu coronavirus, informează Reuters.
  • Anunţul vine la doar o zi după ce Nicola Zingaretti, liderul Partidului Democrat (PD) din Italia, a anunţat că şi el este infectat.
  • Guvernul Italiei a impus măsuri extraordinare pentru limitarea răspândirii COVID-19, astfel că 16 milioane de oameni au intrat, începând de azi, în carantină.
1248 afișări
Imaginea articolului Încă un politician italian infectat cu noul coronavirus. Preşedintele regiunii Piemont anunţă că a fost diagnosticat

Sursa foto: Profimedia

Italia rămâne în continuare ţara cu cele mai multe cazuri de infecţie cu coronavirus din Europa. Preşedintele regiunii italiene Piemont, Alberto Cirio, a fost diagnosticat cu coronavirus, a anunţat duminică televiziunea de stat RAI, citată de Reuters.

Cirio este, astfel, al doilea lider politic italian infectat cu acest virus după Nicola Zingaretti, preşedintele Partidului Democrat şi al regiunii Lazio.

Italia este ţara europeană cu cele mai multe cazuri de infecţie cu coronavirus (5.883), dar şi cu cele mai multe decese provocate de această infecţie (233).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici