Inconştienţă criminală! Mii de oameni au ieşit în parc să facă plajă, deşi e carantină: "Inacceptabil, dezamăgitor"

  • Peste 3000 de englezi au ignorat carantina şi au ieşit la plajă în parc
  • Autorităţile au trimis poliţia, iar parcul a fost închis
  • "E inacceptabil", transmit autorităţile engleze
24510 afișări
Imaginea articolului Inconştienţă criminală! Mii de oameni au ieşit în parc să facă plajă, deşi e carantină: "Inacceptabil, dezamăgitor"

Inconştienţă criminală! Mii de oameni au ieşit în parc să facă plajă, deşi e carantină: "Inacceptabil, dezamăgitor"

Peste 3000 de englezi au ignorat recomandările guvernului de a sta în casă şi au ieşit în grupuri mari într-un parc din sudul Londrei. Ei au profitat de vremea bună din Anglia şi au ieşit la plajă, în ciuda avertismentului de coronavirus.

Primăria din Lambeth a postat imagini pe Twitter şi a anunţat că parcul va fi închis de azi.

"În ciuda sfatului clar, peste 3000 de oameni au ieşit în parcul Brockwell, mulţi la plajă sau în grupuri mari. E inacceptabil. Din păcate, din cauza acţiunii minorităţii înseamnă că parcul va fi închis de mâine. Ne pare rău că trebuie să luăm această măsură. Nu ar fi fost necesar dacă oamenii ar fi ascultat instrucţiunile clare ale guvernului. Facem asta pentru siguranţa cetăţenilor. O parte minoritară a populaţiei nu a urmat recomandarea, e regretabil că suntem nevoiţi să acţionăm".

Departamente de poliţie din mai multe zone au raportat sute de persoane care au ieşit la plajă în parcurile londoneze. Unii dintre ei au fost amendaţi sau chiar arestaţi.

Marea Britanie e copleşită de cazuri de coronavirus. Sunt 41.000 de infecţii şi 4300 de morţi.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici