Inventivitate periculoasă. Români veniţi din Italia au mers în Grecia ca să intre în ţară pe la Giurgiu şi să scape de carantină

  • Românii s-au dovedit inventivi pentru a scăpa de responsabilităţi.
  • 21 de cetăţeni veniţi din Italia au lungit puţin drumul spre casă, doar pentru a intra în ţară din altă direcţie şi să nu meargă în carantină.
  • Aceştia au fost în Grecia şi au intrat în România pe la Giurgiu.
20393 afișări
Imaginea articolului Inventivitate periculoasă. Români veniţi din Italia au mers în Grecia ca să intre în ţară pe la Giurgiu şi să scape de carantină

Românii veniţi din Italia au mers în Grecia, să intre în ţară pe la Giurgiu şi să scape de carantină

„Au plecat cu feribotul în Grecia şi din Grecia au venit la Giurgiu, prin Bulgaria, au vrut să traverseze punctul de trecere al frontierei Giurgiu. Sunt 21 de pasageri, toţi în carantină”, a spus Marcel Vela, ministru de Interne.

Autorităţile fac apel la responsabilitate şi avertizează că românii care mint cu privire la locul din care se întorc în ţară vor răspunde penal.

În prezent, persoanele care vin din zonele de focar cu coronavirus intră automat în izolare la domiciliu sau în carantină.

Numărul de cazuri cu coronavirus în România a ajuns la 28.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grecia,
coronavirus,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici