Irakul a confirmat primele două decese din cauza noului coronavirus

Ministerul Sănătăţii din Irak a confirmat primele două decese din cauza COVID-19. Un alt bărbat din Irak a murit, însă cauza decesului nu a fost confirmată încă, anunţă BBC.

292 afișări
Imaginea articolului Irakul a confirmat primele două decese din cauza noului coronavirus

Irakul a confirmat primele două decese din cauza noului coronavirus

Victimele, ambele din Bagdad, sunt o femeie care avea un sistem imunitar fragil şi un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Un alt bărbat, în vârstă de 70 de ani, a murit în Sulaimaniya, însă Ministerul Sănătăţii a informat că nu a fost confirmat încă dacă decesul are legătură cu noul COVID-19.

Până la ora actuală au fost confirmat 34 de cazuri de coronavirus în Irak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici