Iranul anunţă 34 de morţi din cauza coronavirusului. Rugăciunile de vineri anulate în 23 de provincii

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii din Iran a anunţat, vineri, 34 de decese şi 388 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, potrivit Reuters. Rugăciunile de vineri au fost suspendate în majoritatea provinciilor ţării.

330 afișări
Imaginea articolului Iranul anunţă 34 de morţi din cauza coronavirusului. Rugăciunile de vineri anulate în 23 de provincii

Iranul anunţă 34 de morţi din cauza coronavirusului. Rugăciunile de vineri anulate în 23 de provincii

Purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian al Sănătăţii, Kianush Jahanpur, a anunţat că 34 de oameni au murit din cauza epidemiei de coronavirus şi 388 au fost infectaţi la nivel naţional. Cele mai multe dintre cazuri sunt înregistrate în provinciile Teheran, Qom şi Gilan.

Autorităţile iraniene au anulat şi rugăciunile de vineri în 23 dintre cele 31 de provincii ale ţării din cauza epidemiei de coronavirus. Capitala Teheran şi oraşele sfinte pentru şiiţi Qom şi Mashhad se numără printre localităţile unde rugăciunile au fost suspendate.

Printre persoanele infectate se numără şi doi politicieni: Iraj Harirchi, adjunctul ministrului Sănătăţii, şi Masoumeh Ebtekar, vicepreşedinte pentru femei şi familie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici