Israelul are atât de multe doze de vaccin Pfizer, încât pune deoparte dozele Moderna

  • Israelienii a pus la păstrare 100.000 de doze de vaccin Moderna
  • Israelul va colecta date din campania de vaccinare, pe care le va oferi companiei Pfizer
  • 6,2 milioane de doze de vaccin au fost administrate în Israel
3424 afișări
Imaginea articolului Israelul are atât de multe doze de vaccin Pfizer, încât pune deoparte dozele Moderna

Israelul are atât de mult vaccin Pfizer, încât păstrează deoparte vaccinul Moderna.

”Nu merită efortul de a organiza noi centre de vaccinare pentru o sută de mii de doze”, spune Eli Gilad, înalt funcţionar în Ministerul Sănătăţii. Ar putea să le dea palestinienilor să se vaccineze, dar o decizie în acest sens întârzie, au trimis doar două mii de doze până acum, în Fâşia Gaza, pentru vaccinarea cadrelor medicale.

Cum de au israelienii atât de multe doze de vaccin? S-au înţeles cu Pfizer să strângă datele despre campania de vaccinare.

Israelienii au vaccinat până acum peste 40% din populaţia ţării, au administrat peste 6 milioane de doze de vaccin. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici