Izolarea nu e un coşmar pentru toată lumea. Europenii care nu vor ca restricţiile să fie ridicate

  • Când unii se bucură de uşurarea restricţiilor, alţii vor să mai beneficieze de pe liniştea izolării
  • Mai mulţi oameni au redescoperit confortul propriilor case în perioada de izolare
  • Unii dintre ei afirmă că le va lipsi perioada petrecută acasă
5664 afișări
Imaginea articolului Izolarea nu e un coşmar pentru toată lumea. Europenii care nu vor ca restricţiile să fie ridicate

Sursa foto: profimedia

În toată Europa, săptămâna aceasta mai mulţi oameni au sărbătorit uşurarea restricţiilor luate de guvernele propriilor ţări pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

Pentru mulţi care nu au avut privilegiul de a trăi sub un acoperiş sau în condiţii sigure, ultimele două luni au fost o provocare. Coşmarul pe care l-au trăit sub constanta ameninţare a contractării virusului pare că a luat sfârşit pentru un moment. Dar marea majoritate a populaţiei a resimţit toată această perioadă ca o sursă de anxietate şi stres.

Totuşi, printre cei mai norocoşi, se numără cei care au putut face faţă presiunii din confortul propriilor case. Oamenii au redescoperit bucuria de a sta acasă, au aprofundat vechi pasiuni sau au descoperit altele noi, au muncit mult mai liber şi au petrecut mai mult timp cu familiile lor.

Pe măsură ce restricţiile sunt eliminate oamenii revin la viaţa lor normală, dar pentru mulţi alţii, perioada de izolare va deveni o simpla amintire a liniştii de care s-au bucurat, relatează Euronews.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici