Jurnalul Anei din Londra. EPISODUL 9: Lume peste tot, soare, facem planuri de vacanţă. Glumesc, visez la viaţa post-carantină

Ana din Londra urmăreşte viaţa din Marea Britanie în timpul pandemiei de coronavirus.

2839 afișări
Imaginea articolului Jurnalul Anei din Londra. EPISODUL 9: Lume peste tot, soare, facem planuri de vacanţă. Glumesc, visez la viaţa post-carantină

Jurnalul Anei din Londra. EPISODUL 8: Lume peste tot, soare, facem planuri de vacanţă. Glumesc, e 1 aprilie

Miercuri, 1 aprilie 2020.
Londra, Notting Hill.

Azi a fost o zi speciala. Deschid usa. Ies afara, pe strada. Soare atipic pentru Londra. Lume pretutindeni, bucurandu-se de razele blande si mirosul copacilor infloriti. Cartierul e plin de ei.

Ma opresc sa-mi iau cafea facuta de italianul-roman de la deli-ul de la colt, apoi ma pornesc spre sport. Mi-era dor de sala de box. O ora plina de energie imi ridica nivelul serotoninei si spiritul de viata.

Iau autobozul spre birou unde ma asteapta o zi plina.

Trec pe la o prietena sa o culeg in drum spre pranz. Vine si cu un catel pe care il plimba de obicei si care imi e tare drag. Ne oprim la unul din localurile mele preferate: micutul restaurant francez din spatele magazinului cu carti de bucate. Aceeasi oameni primitori, aceeasi clienti la mesele lor obisnuite. Impartasim povesti, rasete si mancare delicioasa la un pret inimaginabil de mic pentru acest oras si pentru calitatea bucatelor.

Urmeaza cateva intalniri cu clienti si colegi. E ziua unuia dintre si ei ii pregatim o surpriza cu tort, baloane si imbratisari.

Spre seara imi sun familia sa povestim. Urmeaza sa ii vad in weekend. Facem planuri si pe vara, de vacanta. Imi doresc sa ajung la niste turnee de tenis, dar si la mare, la soare. Am de facut ceva slalom intre niste nunti.

Le marturisesc ca vorbim mai multe in weekend intrucat trebuie sa fug. Am un eveniment de deschidere de galerie la care am intarziat, apoi cina organizata de niste prieteni si un concert in aer liber.

Petrec o seara minunata.


Glumesc, evident. E 1 aprilie.
Dar continui sa visez la viata post-carantina.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici