Video Klaus Iohannis a retras decoraţia oferită tot de el Spitalului de Urgenţă Suceava anul trecut

  • Klaus Iohannis a retras decoraţia oferită anul trecut Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.
  • Peste 630 de cazuri de diagnosticări cu coronavirus au fost înregistrate în Suceava
  • Judeţul Suceava a intrat în carantină totală
3415 afișări
Klaus Iohannis a retras decoraţia oferită anul trecut Spitalului Judeţean din Suceava, în contextul scandalului privind cadrele medicale de acolo, dar şi a numărului mare de infectări. 
 
”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 aprilie a.c., decretul privind retragerea decoraţiei conferite Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Astfel, în temeiul prevederilor art. 94 lit. b) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, precum şi ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii, republicată, având în vedere gravele deficienţe în activitate constatate în perioada stării de urgenţă provocate de pandemia de COVID-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obţinute anterior, Preşedintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.” a transmis Administraţia Prezidenţială.

Spitalul din Suceava era mândria aleşilor înainte să ajungă focar de infecţie. Preşedintele Klaus Iohannis lăuda spitalul în octombrie 2019. Şeful statului a participat la inaugurarea ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului din Suceava. Rareş Bogdan spunea în 2019: Vreţi să vedeţi spitale ca în Occident? Mergeţi la Suceava!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici