Mai multe puncte de frontieră de la graniţa cu Serbia au fost închise

Mai multe puncte de trecere a frontierei la graniţa cu Serbia au fost închise, de joi, de la ora 8.00, au anunţat reprezentanţii Grupului de comunicare strategică. Decizia a fost luată de autorităţile sârbe pentru protejarea populaţiei în contextul extinderii infecţiei cu virusul Covid-19.

1760 afișări
Imaginea articolului Mai multe puncte de frontieră de la graniţa cu Serbia au fost închise

Mai multe puncte de frontieră de la graniţa cu Serbia au fost închise

Potrivit unui comunicat al Grupului de comunicare strategică, remis presei joi, a fost suspendată temporar activitatea următoarelor puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Serbia:

- PTF Vrbica – Valcani- specific rutier;
- PTF Nakovo – Lunga- specific rutier;
- PTF Jasa Tomic – Foeni – specific rutier;
- PTF Kaludjerovo – Naidas – specific rutier;
- PTF Golubac - Moldova Nouă – specific rutier/naval;
- PTF Kladovo - Drobeta Turnu Severin – specific naval;
- PTF Kusjak - Porţile de Fier II – rutier.

Măsura a fost instituită de autorităţile sârbe în vederea protejării sănătăţii cetăţenilor din cele două state, în contextul extinderii infecţiei cu virusul Covid-19.

Traficul de frontieră între cele două ţări va continua în condiţii normale prin P.T.F. Stamora Moraviţa (judeţul Timiş), P.T.F. Jimbolia (judeţul Timiş) şi P.T.F. Porţile de Fier I (judeţul Mehedinţi), au mai anunţat reprezentanţii Grupului de comunicare strategică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici