Mai mulţi prahoveni au fost prinşi că nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu

Un număr de cinci persoane din Prahova au fost depistate, luni, că nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu, fiind sesizată Poliţia. Una dintre persoane ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1574 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi prahoveni au fost prinşi că nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu

Mai mulţi prahoveni au fost prinşi că nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova, Dan Ioniţă, a anunţat că mai multe persoane din zona Ceraşu şi Iordăcheanu nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu. Aceştia fac parte din familii diferite şi au venit din zona Lombardia.

Este vorba despre cinci persoane, a afirmat Ioniţă, care a adăugat că a fost sesizată poliţia.

„Au fost depistaţi pe raza localităţii de domiciliu. Persoanele sunt asimptomatice. Sunt cinci persoane în total. Este infracţiune”, a transmis Ioniţă.

Dan Ioniţă face apel la calm şi la menţinerea măsurilor de autoizolare.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că una dintre persoanele respective ar fi fost implicată într-un accident produs la Ceraşu, duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici