Maratonul testelor pentru coronavirus. Până la un milion de persoane din SUA ar putea fi verificate în doar 7 zile

  • Până la un milion de teste pentru coronavirus ar putea fi efectuate în SUA săptămâna aceasta din cauza creşterii numărului de cazuri.
  • Cele mai afectate state de COVID-19 sunt California şi Washington, unde au fost înregistrate deja şase decese.
1116 afișări
Imaginea articolului Maratonul testelor pentru coronavirus. Până la un milion de persoane din SUA ar putea fi verificate în doar 7 zile

Sursa: Profimedia Images

Oficialii americani susţin că noul tip de coronavirus ar fi fost cel mai probabil răspândit prin comunităţile din SUA, astfel că până la un million de persoane ar putea fi testate pentru noul coronavirus până la sfârşitul acestei săptămâni, a confirmat Autoritatea americană pentru Alimente şi Medicamente (FDA).

Numărul cazurilor de COVID-19 a depăşit 100.

Cazurile de persoane infectate cu noul tip de coronavirus au fost confirmate în 12 state, majoritatea dintre acestea fiind raportate în California şi Washington, unde şase persoane au murit deja.

Aproximativ un sfert dintre cazurile actual ar fi fost, cel mai probabil, transmise prin intermediul comunităţilor SUA şi nu din cauza călătorilor din afară, susţin oficialii americani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici