Marea Britanie: Ce a păţit un tânăr după ce a scuipat poliţia şi le-a spus că are COVID-19

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat de poliţie şi condamnat la şase luni de închisoare pentru agresiune domestică şi după ce l-a scuipat pe un poliţist, pretinzând că este infectat cu noul coronavirus.

894 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie: Ce a păţit un tânăr după ce a scuipat poliţia şi le-a spus că are COVID-19

Marea Britanie: Ce a păţit un tânăr după ce a scuipat poliţia şi le-a spus că are COVID-19

 

Conform CNN, Poliţia Metropolitană din Londra a făcut anunţul despre arestarea bărbatului, care este suspect de agresiune domenstică asupra unei femei ţi daune criminale asupra propietăţii sale. Poliţia Metropolitană a confirmat că bărbatul le-a spus autorităţilor că are coronavirus şi că a scuipat doi poliţişti.
Bărbatul nu are coronavirus şi nu prezintă niciun simptom, au anunţat oficialii. El a fost condamnat la şase luni de închisoare, marţi la Curtea Magistraţilor Barkingside, după ce a recunoscut că a fost vinonvat de cele întâmplate.
 
"Sper să-şi petreacă timpul în închisoare pentru a reflecta asupra comportamentului său şi că sentinţa lui cu referire la condamnare, trimite un mesaj celorlalţi care sunt dispuşi să comită infracţiuni domestice şi să vizeze ofiţeri de poliţie a căror misiune este să-i protejeze pe londonezi", a spus inspectorul de poliţie Alexis Manley, într-o declaraţie.
 
Marea Britanie a anunţat astăzi alte 828 de decese cauzate de coronavirus, ducând numărul total de victime din regat la 17.337, în timp ce numărul de cazuri confirmate a crescut la 129.044, conform datelor publicate de Ministerul Sănătaţii. Numărul de decese zilnice înregistrate în spitalele din Marea Britanie a crescut la 980 pe 9 aprilie, acesta fiind considerat vârful, dar apoi a oscilat între 717 şi aproximativ 917 înainte de a scădea la 596 pe 18 aprilie şi 449 pe 19 aprilie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici