Marius Geantă recomandă vaccinarea cu 3 doze şi pentru persoanele trecute prin boală

Marius Geantă, preşedintele Centrului pentru Inovaţie în Medicină, susţine că valul Omicron reprezintă o certitudine. Ar trebui să ne facă să înlocuim, în discurs şi comportament, pe „sau” cu „şi”, este concluzia specialistului român.

775 afișări
Imaginea articolului Marius Geantă recomandă vaccinarea cu 3 doze şi pentru persoanele trecute prin boală

Marius Geantă recomandă vaccinarea cu 3 doze şi pentru persoanele trecute prin boală

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„Valul Omicron ar trebui să ne facă să înlocuim, în discurs şi comportament, pe sau cu şi”, a explicat Geantă.

Vaccinarea, testarea şi purtarea unor măşti de calitate sunt principalele măsuri pe care le pot lua românii pentru a se proteja.

„Vaccin (3 doze) şi testare (teste rapide, înainte de a ne întâlni cu cei vulnerabili) şi purtarea măştii (ideal FFP2)”, a adăugat Marius Geantă.

Vaccinarea cu trei doze este recomandată şi persoanelor trecute prin boală, a precizat preşedintele Centrului pentru Inovaţie în Medicină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici