Maternitatea Bucur din Capitală va prelua cazuri de gravide infectate cu noul COVID-19

Maternitatea Bucur, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan”, va prelua eventuale cazuri de emei gravide infectate cu noul coronavirus, au stabilit, marţi, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

637 afișări
Imaginea articolului Maternitatea Bucur din Capitală va prelua cazuri de gravide infectate cu noul COVID-19

Sursa foto: Google Maps

Potrivit unui comunicat transmis de Grupul de Comunicare Strategică, marţi, conducerea Ministerului Sănătăţii şi cea a Comisiei de Obstetrică - Ginecologie a ministerului au decis ca Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” să preia eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus COVID 19.

Maternitatea Bucur va fi exclusă, astfel, din circuitul obişnuit.

Toate pacientele care se află în această unitate medicală în prezent vor fi transferate în celelalte unităţi similare din Bucureşti.

De asemenea, reprezentanţii GCS spun că urgenţele medicale vor fi redirecţionate spre alte maternităţi.

Spitalul Clinic Colentina din Capitală a fost desemnat, încă de luni, ca unitate medicală unde vor fi tratate infecţiile cu noul COVID-19, după ce toţi pacienţii din această unitate medicală vor fi externaţi sau transferaţi în alte unităţi, după caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici