Meciul România U21 - Danemarca U21 a fost mutat la Ploieşti

  • FRF a decis să mute meciul dintre România U21 şi Danemarca U21 la Ploieşti, pe Stadionul „Ilie Oană".
  • Partida din preliminariile EURO 2021 a fost programată iniţial la Craiova.
  • Interzicerea adunărilor cu peste 1.000 de suporteri le-a dat planurile peste cap organizatorilor.
637 afișări
Imaginea articolului Meciul România U21 - Danemarca U21 a fost mutat la Ploieşti

Meciul România U21 - Danemarca U21 a fost mutat la Ploieşti

Federaţia a primit acordul UEFA şi al danezilor să schimbe locul de disputare.

Tricolorii nu mai beneficiau oricum de sprijinul publicului şi ar fi fost nevoiţi să se deplaseze la Craiova încă din 23 martie.

Naţionala de tineret va juca la Ploieşti, tot cu porţile închise, însă va putea rămâne în cantonamentul de la Buftea pe toată durată premergătoare meciului.

FRF le-a promis fanilor olteni că naţionalele se vor întoarce la Craiova, „acolo unde publicul este fierbinte şi susţine performanţa tricolorilor!".

Astfel, naţionala de tineret va juca din nou la Ploieşti, după ce a mai făcut acest lucru la meciul cu Ucraina, câştigat cu 3-0. Pe 31 martie, Adrian Mutu se va afla la primul meci pe banca naţionalei U21, contra Danemarcei.

Înaintea acestui meci, România U21 ocupă locul secund în grupa 8 de calificare la EURO U21, la cinci lungimi de liderul Danemarca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
meci,
ploieşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici