Video Mesaj inedit de susţinere a medicilor din partea galeriei echipei FC Universitatea Craiova | VIDEO

Aproximativ 50 de membri ai galeriei Peluza Sud, suporteri ai echipei din Liga a treia, FC Universitatea Craiova, au aprins, duminică seara torţe în faţa Spitalului de Boli Infecţioase Craiova. Suporterii au vrut să le arate medicilor că-i susţin în lupta cu “virusul ucigaş”.

1733 afișări

Membrii galeriei Peluza Sud au întins pe gardurile Spitalului de Boli Infecţioase Craiova, transformat îân centru de tratare a bolnavilor de COVID-19, bannere pe care erau scrise mesaje de susţinere a medicilor care tratează persoanele infectate cu coronavirus, anunţă corespondentul MEDIAFAX.

“Suntem alături de voi! Nu sunteţi singuri!”, au scris suporterii FC Universitatea Craiova. Aceştia au aprins şi mai multe torţe în faţa spitalului, iar manifestarea lor s-a încheiat după aproximativ 5 minute, potrivit unor locatari din zonă.

“ Mesajul nostru este făcut strict pentru medici şi pentru cadrele medicale pentru că mesajul lor către ei este să stăm în casă, iar al nostru pentru ei este de susţinere. Adică, ce fac ei pentru noi...sunt eroi naţionali. Ei sunt singurii care ne pot salva de chestia asta. Le urmăm sfaturile, o să stăm în casă atâta timp cât putem. Dacă nu se închid fabricile şi uzinele, mergem la muncă, nu putem să stăm numai în casă. Viaţa merge înainte, dar respectăm ce ne spun medicii.”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Chipeşu, liderul galeriei Peluza Sud

Duminică seara, la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, 7 persoane infectate cu coronavirus sunt internate.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici